Van donderdag 16 mei t/m zondag 19 mei is er boven het atelier van Anjo de Jong “Beelden in Brons”,  een bijzondere expositie van moeder en zoon. Dit atelier is gevestigd aan het Achterbonenburg 6 in Buren, in het voormalig gemeentearchief.

Tijdens de expositie wordt u getrakteerd op prachtige en diverse schilderkunst, keramiek en fotografie, uiteenlopend van abstract en figuratief tot natuurlijk realisme.

De schilderijen en het geëxposeerde keramiek is gemaakt door Wilma Avezaat. Bent u benieuwd wat u van Wilma kunt verwachten? Neem dan nu alvast een kijkje op www.gallerywilma.nl

De fotografie die u kunt gaan bewonderen is gemaakt door haar zoon Richard Verbree. Wat al weer een kleine 20 jaar geleden begon met een digitale compact camera, is inmiddels uitgegroeid tot een “uit de hand gelopen hobby” met een sterke voorliefde voor flora en fauna, met name die van zuidelijk afrika. De fotografie is onderverdeeld in drie thema’s;  Dieren, Landschappen en Vogels. Er worden zowel werken gepresenteerd op canvas, aluminium en als ingelijste foto’s. Alle werken zijn, op bestelling, verkrijgbaar op zowel ander materiaal als in een ander formaat.

 Voor wie moeilijk kan kiezen uit de geëxposeerde werken ligt er ook een portfolio met een uitgebreidere presentatie. En dan is er natuurlijk  de website www.richards-fotos.nl waar u eventueel alvast een kijkje kunt nemen.

Het idee om samen te exposeren is al jaren geleden ontstaan, maar zoals het dikwijls gaat met deze dingen, werd het steeds uitgesteld. Nu is het dan eindelijk zover en hebben zij hun krachten gebundeld in een expositie van deze bijzondere en vooral ook betaalbare kunst.

Dus….. zoekt u nog een bezigheid in de periode van 16 t/m 19 mei a.s., dan bent u van harte welkom bij deze expositie in de gezellige stad Buren. Het atelier is geopend van 10.30 tot 17.00

Flyer uitnodiging expositie

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteer door te sluiten.